Forord..

Hjulene på bussen..

img_5258..drejer rundt rundt rundt.. Og dagene går op og ned.. kender I det? Den slags sange som sidder klistrer fast i hjernen nogen dage ?? Og at de så egentlig passer meget godt til dagen. For idag synes jeg da godt nok det er en lille smule mere gråt..

Men det har sin helt klare årsag. Igår oplevede jeg  nemlig et svigt, som kom meget bag på mig – og selvom jeg er fuld af gode råd, og læser alle de kloge ord der er skrevet om den slags, så gør det altså bare nas nogen gange. Og idag er en af de dage..

Hvad gør en klog så?? Falder ned i hullet? Skriver 3449274 sms’ er til det menneske der har svigtet ? Spiser chokolade og drikker cola til man revner?

Ja! Alle tingene.. lige i starten ik? Men så rejser man sig og børster støvet af, og tænker på alt det gode! Det er i hvert fald den slags jeg prøver at lære mine børn. Kender I iøvrigt det med at de der livs-lektioner man synes børnene skal huske ikke altid er lige nemme at huske selv?

Nå, men idag husker jeg mig selv på at jeg er priviligeret med fantastiske børn! Dejlige venner – bla.skal jeg drikke vin af øl-glas med en veninde i aften! (Hit!) Muligheder!!! Masser af muligheder for at gå nye veje! Naturen er skøn!! Fantastisk familie! Vi er sunde og raske! Og Aldi har tilbud på Chips!!! På den måde er det svært at være nede ret længe af gangen.. (afhængig af årsag selvfølgelig)

Hvad kan man mere huske på???

(Det der med Chips og chokolade passer ikke så godt ind i min plan med at genoptage den slankende livsstil…men der er dage til at pleje figuren og så er der dage til at pleje det mentale helbred..ik??)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forord..