Forord..

Forord..

Så så man lige mig, sidde og skrive et blogindlæg. Det havde jeg godt nok aldrig troet. Men der er så meget man aldrig tror sker, og så lige mens man kigger den anden vej, så sker det alligevel!

Jeg har en drøm! Mit liv har taget en ordentlig drejning de sidste 6 måneders tid, og dermed har mine drømme og håb for fremtiden også ændret sig en del.. på mange mange  måder. Men den største kommer sig af at jeg for 4 måneder siden blev voldsomt syg med stress. En dag sad jeg oppe hos lægen og bad ham lytte på mit hjerte fordi det gjorde ondt, og føltes som om det spillede hip-hop rytme i stedet for at følge normale slag, imens nerven i mit højre øjenlåg sitrede i takt på 2. måned. Da lægen spurgte hvordan det ellers gik, gik klappen ned. Jeg kunne ikke mere. Der er sket en masse siden, detaljer som jeg måske kan skrive om på et andet tidspunkt, men det er ikke det der er fokus her. Fokus er at selvom jeg stadig er syg, og må tage livet ind i meget små portioner af gange, så nyder jeg disse små portioner.

Dertil virker det som om at denne her tid, selvom den har sået tvivl i mit sind omkring mit karrierevalg, og mit valg af måde at leve mit liv på,  også har revet en masse skodder ned som jeg levede med, som gjorde at jeg ikke kunne se nogen som helst andre måder at leve på end sti der lå lige foran mig og som jeg havde beregnet at skulle gå på. Pludselig virker verden fuld af muligheder igen, og det er ret fantastisk..

Så det kunne jeg godt tænke mig at skrive lidt om og dele med omverdenen..

Det kræver godt nok mod og dele ud af sig selv så offentligt et sted, i hvert fald for mig. Jeg har taget tilløb meget længe. Men nu gør jeg det, fordi jeg vil vise overfor mig selv at jeg kan og tør, og så håber jeg at jeg bliver god  nok til at skrive et hammergodt indlæg når jeg har øvet lidt..

Desuden vil jeg også gerne skrive lidt om hvordan det gik til da jeg sidste år tabte mig 30 kg fra januar til juli, uden motion, uden at være sulten og mens jeg passede et job og to børn alene. Jeg havde nok at tage af, og havde prøvet alt muligt, havde endda forsøgt at få lægen til at udskrive et eller andet der kunne hjælpe. Men – lige pludselig så knækkede jeg koden, og det gik simpelthen så godt! Lige indtil det blev sommer, og sommerferie, og fristelserne blev for store. Siden har jeg dog holdt vægten ca. indtil nu, hvor jeg begynder at stige lidt. Det er IKKE godt, jeg skulle gerne tabe mig 5-6 kg mere, men i hvert fald ikke begynde at tage på igen. Derfor vil det også være godt for mig at få frisket op hvordan det var jeg gjorde – og slå bremserne i med de der sniger-kilo!!! Så det håber jeg også der er nogen der gider at læse med omkring!

Nu skal jeg ud i den sparsomme sol og hente barn og ham har jeg tænkt mig at tage med ud og drikke kaffe og spise is! Jeg ønsker alle får en ligeså dejlig tirsdags-date som os!!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forord..