16 gode vaner i mit vægttab

Alle de valg!!


img_4649

Valg!!!! Ikke de der politiske nogen. De daglige valg. Hold da kaje hvor kan de være svære!

Som forældre kan man da heldigvis spørge sine børn – Vil I ned til søen idag og spise is og gå på legeplads, eller skal vi tage en tur i zoo? Og når så børnene svarer, jaaaaaaa vi vil i zoo, så ved man at man faktisk hellere ville ned til søen selv. Og så er det valg jo taget.. (ejem..)

Der er jo hele tiden noget at tage stilling til. Skal vi tage bussen eller cykle, skal jeg have kaffe eller te, må han godt køre alene hjem eller skal vi vente, skal man swipe til højre eller venstre, og skal jeg blive hjemme eller tage ud?

Ok, nogen af dem er måske lette nok, men faktisk er det egentlig endnu værre når man ikke kan se valgene! Når man havner der hvor man tænker, det blir aldrig anderledes, jeg kan aldrig få et andet job, en anden kæreste, holde op med at være single, komme ud at rejse. Vi sætter begrænsninger for os selv nogengange, fordi vi skal overleve og identificerer os med den hat vi nu har på. Det er feks lidt af en identitetskrise det her med bare at overveje om jeg måske slet ikke skal arbejde som sygeplejerske. For jeg ér jo sygeplejerske. Det er en identitet. Jeg er bare også en hel masse andet.

Valg! Lige nu har mine børn stået lang tid over fryseren i et forsøg på at vælge en is. Alle valg betyder fravalg af noget andet.

Men bare vi kan se dem. Tør se dem. Så er vi heldige. Så kan det godt være vores valg er at blive hvor vi er. Tage den is vi ved vi kan lide, selvom der var 5 andre vi kunne have valgt. Men vi så det, og vi valgte! Dét er det vigtigste tror jeg!

Og nu synes jeg det blev så alvorligt at jeg får lyst til at vælge at slutte af med noget helt andet! Jeg vil dele min datter vittighed med jer, for vi skal også grine og selvom den kommer fra et 3.klasses barn og er fjollet, så gik jeg og smågrinede hele dagen igår! Så her kommer den – I skal, højt, sige “tusind sømænd” 10 gange hurtigt efter hinanden.. prøv at bede andre voksne om det. Det er plat men hvor er det rart at grine! Har I nogen gode vittigheder ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16 gode vaner i mit vægttab